Transport Angajati

TRANSPORT ANGAJATI

Loriflor Trans va intampina cu servicii de transport angajati in Brasov si imprejurimi la si de la locul de munca. Experienta vasta acumulata in decursul celor 15 ani de activitate ne recomanda ca fiind partenerul ideal in ceea ce priveste transportul angajatilor de la intreprinderi, hypermarket-uri, si diverse alte companii care ofera acest beneficiu. Transportul este efectuat cu autocare si microbuze, in functie de numarul de persoane si rutele necesare.

Dotarile acestor mijloace de transport sunt cat se poate de confortabile, astfel ca pasagerii se vor bucura de un drum linistit si relaxant pana la locul de munca, dar si inapoi spre casa. Serviciile noastre sunt foarte apreciate dovada fiind numarul mare de companii si persoane fizice care apeleaza la noi. Drept multumire, ne asiguram ca pasagerii sunt multumiti de conditiile in care se desfasoara transportul si incercam sa practicam tarife cat mai competitive.

De asemenea, conducatorii auto au experienta in acest domeniu, astfel ca acestia isi respecta programul cu strictete, conduc prudent si fac tot posibilul sa ajunga la timp la destinatie. Astfel, activitatea companiei dumenavoastra nu va avea  de suferit,  promptitudinea si siguranta fiind unele dintre calitatile noastre principale.

De ce sa alegi transport angajati Brasov si imprejurimi

Deoarece in ultimii 10-15 ani piata de munca in companiile nationale si multinationale este in continua dezvoltare, printre beneficiile oferite de acestea este si transportul angajatilor.

Tot mai multe companii aleg sa le asigure transport gratuit angajatilor, aceasta metoda fiind mult mai accesibila din punct de vedere financiar. In cazul in care o parte din angajati primesc masina de firma, costurile implicate sunt mult mai ridicate. De ce? Masinile au nevoie de combustibil, intretinere, reparatii, monitorizare, la care se adauga si costuri de echizitie extrem de mari. Asadar, chiar daca unele companii isi permit acest lucru, acestea aleg sa colaboreze cu o firma de transport persoane, solutia fiind mult mai avantajoasa pentru toata lumea. Prin acest serviciu de transport al angajatilor cu autocare si microbuze, dorim si noi sa contribuim la protejarea mediului. Stim ca la orele de intrare si iesire  la locul de munca, daca fiecare ar circula cu masina proprie, se vor forma ambuteiaje care automat vor creste si nivelul noxelor ceea ce duce la un grad ridicat de poluare.

Asadar, serviciile de transport angajati Brasov si imprejurimi la si de la locul de munca cu microbuze si autocare este solutia perfecta pentru afacerea dumneavoastra. Personalul va ajunge in timp util, fara sa mai existe intarzieri sau decalari ale activitatilor desfasurate in cadrul companiei respective. De asemenea, in cazul in care activitarea se desfasoara in trei schimburi, angajatii care lucreaza in tura de noapte vor ajunge la munca si acasa mult mai usor, fara sa fie nevoiti sa vina cu masina personala sau sa apeleze la serviciile unui taximetrist.

Alegeti cele mai bune servicii de transport angajati Brasov si imprejurimi!

Datorita ofertelor noastre accesibile, tot mai multi clienti doresc sa beneficieze de transport angajati Brasov si imprejurimi cu microbuze si autocare. Pentru a ne ridica la inaltimea asteptarilor dumneavoastra, parcul nostru auto este intr-o permanenta optimizare, astfel ca toata lumea va fi multumita de calitatea serviciilor prestate de intreaga echipa Loriflor Trans. Va asteptam !

Nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului nostru de contact sau telefonic.

Oferim calitate la un pret cumsecade.

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

    Call Now ButtonSuna acum!